Czekolada biała z koksem bez dodatku cukru i bez glutenu 75g TORRAS
Opis
CZEKOLADA BIAŁA Z KOKOSEM 75G
Wspaniała uczta dla miłośników białej czekolady i kokosa!
Przedstawiamy Ci czekoladę białą z koksem marki Torras, która pozwoli Ci cieszyć się niebiańskim smakiem bez zbędnych dodatków. Ta wyjątkowa czekolada została stworzona z myślą o osobach poszukujących słodkich przyjemności bez dodatku cukru i bez glutenu.
Co wyróżnia tę czekoladę na tle innych? To jej skład oparty na naturalnych składnikach. Bez dodatku cukru, dzięki zastosowaniu substytutów słodzących, możesz delektować się smakiem czekolady bez obaw o wpływ na poziom cukru we krwi. Ponadto, jest wolna od glutenu, co sprawia, że jest idealnym wyborem dla osób z nietolerancją glutenu czy celiakią.
Składniki: substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (18%), rozdrobniony orzech kokosowy (6%), inulina, emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat waniliowy. Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące.
Informacje dla diabetyków:
1 WW=32 g, 1WBT=30 g wg SGGW
Dystrybutor: MERCATARE, ul. Skawińska 25 lok. 5, 31-066 Kraków
Wartości odżywcze:
w 100 g | |
---|---|
wartość energetyczna | 2011 kJ |
486 kcal | |
tłuszcz | 35 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g |
węglowodany | 55 g |
w tym cukry | 7,0 g |
w tym poliole | 48 g |
białko | 5,1 g |
błonnik | 3,8 g |
sól | 0,19 g |